برای اطلاعات بیشتر درمورد مشاوره بازرگانی به مطلب زیر توجه کنید.
تعریف مشاوره بازرگانی چیست؟
یک مشاور تجاری با مشتریان در زمینه برنامه ریزی، راهکار و حل مسئله همکاری می کند و به مشتریان کمک می کند تا مهارت ها و دانش تجاری را توسعه دهند. یک مشاور اغلب به مشتریان کمک خواهد کرد که چگونگی برنامه ریزی و اجرای پروژه ها را یاد بگیرند. یک مشاور مشاغل کوچک برای تولید نتایج عملی و تقویت تفکر استراتژیک با مشتری مشاوره می دهد، مهارت ها و طوفان های مغزی را به مشتری آموزش می دهد.
مشاوران تجارت به شرکت ها کمک می کنند تا بر چالش ها غلبه کنند ، درآمد را افزایش یا رشد دهند.مشاور بازرگانی باید به همه ی تغییراتی که در زمینه های صادرات،واردات،ترخیص کالا و گمرک ممکن است وجود داشته باشد آگاه باشد
اولین قدم برای هر مشاور تجاری ، مرحله کشف است ، که در آن از جزئیات ماموریت یک شرکت و عملیات موجود در آن آگاه میشود.
برای یک مشاوره تجاری داشتن مهارت های رهبری و ارتباطات خوب بسیار مهم است. آنها نیاز به استدلال منطقی، نبوغ و توانایی همکاری خوب با دیگران دارند و در زمینه هایی مانند قانون تجارت ، حسابداری ، بازاریابی و ارتباطات مهارت داشته باشند.
شرکت باریزان متشکل از مشاوران با تجربه فروش می باشد که با تجربه خود در زمینه ی بازرگانی در تلاش برای یافتن بهترین راهکار در زمینه ی گسترش تجارت مشتریان عزیز می باشند .
مشاوره بازرگانی به چه معناست؟
در واقع می توان به این نکته اشاره کرد که با توجه به برخی از تغییرات به وجود آمده در بحث امور تجاری و بازرگانی بین الملل، بحث هایی از جمله مشاوره بازرگانی، مشاوره امور تجاری، دوره های بازرگانی خارجی، صادرات و واردات کالا، دوره های ترخیص کالا از گمرک، بیشتر از گذشته مطرح و قابل درک شده است.
همچنین تجار و بازرگانان محترم باید بر روی تمامی اطلاعات و آگاهی های لازم در رابطه با تغییر و تحولاتی که در امور ترخیص کالا، صادرات و واردات و… پیش آمده است، به طور کامل مسلط باشند.
اهمیت استفاده از مشاوره بازرگانی
با توجه به این که قوانین کشور های مختلف به طور مرتب دچار تغییر و تحول می شود و سیاست های داخلی و خارجی کشور ها مرتبا دستخوش تغییر می شود، لازم است تا هر کسی که می خواهد وارد حوزه بازرگانی شود و در حوزه ورود و خروج کالا به فعالیت بپردازد باید با تمامی این قوانین آشنایی داشته باشد.
برای مثال برای ترخیص کالا از گمرک همواره قوانین پیچیده ای وجود دارد که شناخت این قوانین و اشراف کامل به آن کار هر کسی نیست. در این شرایط است که پای مشاوره بازرگانی به میان می آید.
برای کسب اطلاعات بیشتر نسبت به فرآیند ترخیص کالا کلیک کنید.
در واقع می توان گفت که مشاوره بازرگانی به عنوان یک کاتالیزور در فعالیت های بازرگانی عمل می کند و هنگامی که تجار با تغییرات رو به رو می شوند با ارائه راهکار های جدید و مفید دیگر می تواند آن ها را در انتخاب مسیری درست و برداشتن گام های اصولی راهنمایی کند.
از طرفی معمولا شناخت این قوانین و پیچ و خم های اداری مستلزم صرف زمان و هزینه می باشد که هر دوی این موارد می تواند به نوبه ی خود مانع از رشد کسب و کار و سود بیشتر شود و حتی گاهی ممکن است تجار با صرف زمان و هزینه ی زیاد متضرر هم شوند. به همین دلیل می توان به اهمیت استفاده از مشاوره بازرگانی پی برد. چرا که این مشاوران با تجربه ای که در این حوزه دارند می توانند تجارت شما را با کمترین میزان زیان و خطا به سر منزل مقصود برسانند.
مشاور بازرگانی کیست؟
در حوزه مشاوره بازرگانی فردی که به ارائه راهنمایی ها می پردازد مشاور بازرگانی نامیده می شود. حال سوالی که ممکن است برای شما پیش آید این است که مشاور بازرگانی کیست؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت که مشاور بازرگانی فردی است که در حوزه مورد نظر تحصیلات آکادمیک داشته و به قوانین اقتصادی کشور ها آشنایی و اشراف کامل داشته و با تجربه ای که در این زمینه کسب کرده است و ادغام این تجربه با دانش خود می تواند به تجار و بازرگانان راهنمایی برساند و اطلاعات جامعی را در اختیار آن ها قرار دهد.
انواع مشاوره بازرگانی
مشاوره بازرگانی را می توان در گروه ها و شاخه های مختلفی دسته بندی کرد که این تنوع دسته بندی ها به دلیل تنوع در امور مربوط به بازرگانی می باشد. همان طور که گفته شد امور بازرگانی و تجارت از شاخه های مختلفی تشکیل شده اند که استفاده از هر کدام، تخصص مربوط به خود را می خواهد.
به طور کلی مشاوره بازرگانی را می توان در گروه های مشاوره واردات و صادرات کالا، مشاوره در امور گمرکی و مشاوره بازرگانی خارجی تقسیم بندی کرد. در ادامه به بررسی بیشتر هر یک از این موارد می پردازیم.
لزوم استفاده از مشاوره بازرگانی
1_ مشاوره واردات و صادرات کالا: در این حوزه علاوه بر این که باید قوانین موجود برای واردات و صادرات هر کشور را مورد مطالعه قرار داد باید به بررسی چگونگی انجام این فرایند پرداخت و پروسه انجام آن را شناخت. برای مثال در واردات کالا علاوه بر شناخت قوانین باید نیاز های کشور را مورد بررسی قرار داد و مطابق با آن اقدام به واردات کالا کرد و یا کالا هایی که برای واردات مجاز می باشند را بررسی کرده و میزان سود دهی آن را مورد ارزیابی قرار داد. در مثالی دیگر در رابطه با صادرات کالا می توان گفت شناخت بازار های فروش کالای مورد نظر و بازاریابی کالای صادر شده در کشور مقصد از جمله مواردی است که باید مورد بررسی قرار گیرد. مشاوره بازرگانی یکی از راه هایی است که می تواند تمام این جوانب را بررسی کرده و شما را در این مسیر راهنمایی کند.
2_ مشاوره بازرگانی خارجی: با توجه به این که تکنولوژی های روز افزون زندگی بشر را تحت تاثیر خود قرار داده است می توان گفت که قوانین کشور ها هم با توجه به این تغییرات متحول می شود. با توجه به این که فعالیت های اقتصادی و تجاری نیز تحت تاثیر این تغییرات قرار می گیرد لازم است که مرتبا مورد بررسی قرار گیرد چرا که این تغییرات پیوسته می تواند باعث به وجود آمدن مشکلاتی ناشناخته شود که تجارت شما را تا مرز ورشکستگی پیش ببرد. به همین دلیل برای جلوگیری از به وجود آمدن چنین اتفاقاتی می توان از مشاوره بازرگانی استفاده کرد. این افراد در تلاش هستند تا شما را از این قوانین آگاه کرده و راه حل هایی که متناسب با این قوانین باشند را در اختیار شما قرار دهند.
3_ مشاوره در امور گمرکی: همان طور که می دانید در واردات و صادرات هر کالایی گمرک نقش اصلی و تعیین کننده ای را دارد و کالا مورد نظر برای این که بتواند وارد کشوری شده و یا از آن خارج شود باید از این مجرا عبور کند. اداره گمرک هم مانند هر اداره دیگری تابع قوانین و مقرراتی است که در کشور ها وضع شده است و شناخت این قوانین برای عبور کالا ضروری و مهم می باشد. علاوه بر این مراحلی که یک کالا در گمرک باید طی کند تا بتواند مجوز های لازم را دریافت کند پروسه ای طولانی و پیچیده می باشد که شناخت آن ها نیازمند راهنمایی می باشد. هم چنین تعداد زیادی مدارک برای خروج کالا از گمرک لازم است که ممکن است تجاری که تازه کار باشند اطلاعات کاملی از نحوه تکمیل این مدارک نداشته باشند به همین دلیل استفاده از مشاوره بازرگانی می تواند در همه ی این مراحل مثمر ثمر واقع شود.
فعالیت های مشاوره بازگانی
یکی از مهمترین هدف های شرکت های بازرگانی، صادرات و واردات کالاهای موردت نظر خود به بازارهای خارج یا داخل کشور می باشد.
یکی از بزرگترین دلایل به وجود آمدن چالش های بزرگ در تجارت های جهانی، تفاوت های فرهنگی می باشد.
اکثر بازرگانان می توانند در رابطه با این زمینه با با افراد متخصص در این زمینه و همچنین با بهره گیری از تجربه و گرفتن مشاوره های کاربردی از آنها، موفقیت های لازم را در زمینه بازرگانی و تجارت به دست بیاورند و فعالیت خود را بدون داشتن هرگونه خطایی انجام دهند.
به همین خاطر به افرادی که تمام آگاهی و اطلاعات خود را به صورت حرفه ای و تخصصی در رابطه با امور تجاری و بازرگانی بین الملل، با افراد دیگر در میان می گذارند، مشاور بازرگانی گفته می شود.
همچنین افرادی که اقدام به فعالیت های بازرگانی بین الملل می کنند، به راحتی می توانند از طریق گرفتن مشاوره بازرگانی، اطلاعات خود را تکمیل کنند.
ویژگیهای مشاور بازرگانی مناسب
یک مشاور تجاری متخصص و با تجربه در امور بازرگانی، از ویژگی های زیر برخوردار است:
- متعهد و قابل اطمینان است.
- به اطلاعات به روز مسلط است.
- دارای سابقه کاری درخشان است.
- از روابط عمومی بالا برخوردار است.
- در تحلیل نقشه های بازار، توانا است.
- نسبت به مسائل و فعالیتهای تجاری شرکت، امین می باشد.
- به قوانین مربوط به بازرگانی و تعرفه ها در کشور های مختلف آگاهی دارد.
- مشاور بازرگانی خوب، علاوه بر عرصه تجاری، به فرهنگ دیگر کشور ها نیز شناخت دارد.
دلیل استفاده از مشاوره بازرگانی؟
صادرات و واردات کالا جزء یکی از فعالیت های بازرگانی بین الملل می باشد. عموما این فعالیت استرس و ریسک بالایی را به همراه دارد و ممکن است بسیاری از تاجرانی که به تازگی وارد این عرصه شدند، سرمایه ی عظیمی را از دست بدهند و نتوانند در این زمینه سود کنند.
این گونه افراد می توانند برای رسیدن به موفقیت های عظیم و دستیابی به سود بیشتر، در سمینار و دوره های آموزشی بازرگانی شرکت داشته باشند.
می توان به این نکته اشاره کرد که یکی از راهنمایی هایی که هنگام مشاوره بازرگانی می توان کسب کرد، گرفتن اطلاعاتی کامل در رابطه با روش های تجارت با کشورهای مختلف می باشد.
مشاوره بازرگانی در چه مواردی به شما کمک خواهند کرد؟
- تامین ارز
- عقد قرارداد
- بازاریابی های صادراتی
- گرفتن و ترخیص انواع کالا از گمرک
- انواع روش های حمل و نقل و چگونگی آنها
برای تعیین وقت مشاوره با متخصصان شرکت باریزان کلیک کنید.
سوالات متداول در مورد مشاوره بازرگانی
چرا باید از مشاوره تجارت و بازرگانی استفاده کنیم؟
• پیشگیری از جریمه های سنگین • رفع موانع ورود و خروج کالاهای تجاری • ارائه مشاوره در مورد قوانین تجاری و بازرگانی
چطور می توانید خدمات مشاوره بازرگانی و تجاری را دریافت کنید؟
امروزه، می توانید هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین، از مشاوره های تخصصی امور بازرگانی و تجاری بهره مند شوید
اولین مرحله از مشاوره بازرگانی چیست؟
مشاوران تجارت و بازرگانی در اولین مرحله تلاش می کنند تا با اهداف کسب و کار شما و بازار هدف محصولاتتان به طور کامل آشنا شوند. در این مرحله است که مشاوران بازرگانی نسبت به جزئیات کسب و کار شما آگاهی پیدا می کنند.
چرا دریافت مشاوره گمرکی در بازار امروز ضروری است؟
دیگر برای کسب موفقیت مانند گذشته ، دانش صرف به شرایط قانونی کافی نیست. مشاوران گمرکی با تجربه بالایی که در این زمینه دارند، می توانند پیشبرد اهداف کاری شما را تضمین کنند.
ارزش گذاری کالا چگونه از سوی مشاور تجاری انجام می گیرد؟
مشاور تجاری یا بازرگانی ماهر به این منظور، با استعلام گیری از کشور های سراسر دنیا، ارزش مناسب برای کالای شما را معرفی می کند.
یک مشاور بازرگانی چطور می تواند در ترخیص کالا به شما کمک کند؟
یک مشاور بازرگانی با شناختی که به قوانین و مراحل ترخیص کالا از گمرک دارد، در کوتاه ترین زمان ممکن این فرآیند را به انجام می رساند و خسارت های مالی و اعتباری برای شما به بار نمی آورد.
یک مشاور بازرگانی در چه بخش هایی از صادرات می تواند به شما کمک کند؟
روش اجرایی صادرات کالا، تحلیل بازارهای صادراتی ، چگونگی ترخیص کالا از گمرک، مدیریت امور مرتبط به بارنامه و بیمه
یک مشاور بازرگانی در چه بخش هایی از واردات می تواند به شما کمک کند؟
مراحل واردات کالا، ثبت سفارش، ترخیص کالا از گمرک، تحلیل بازار برای واردات کالا، نحوه تخصیص ارز
آیا سابقه بالا برای مشاوره تجاری حائز اهمیت است؟
بله. به منظور تضمین موفقیت، مشاور تجاری شما باید دارای تجربه عملی و کاربردی و سابقه موفقیت در پروژه های گوناگون باشد.
چگونه می توانید بهترین مشاور تجاری را انتخاب کنید؟
بهترین مشاور تجاری برای شما، شخصی است که بیشترین مطابقت را با کسب و کار شما دارد و صنعت شما را به خوبی می شناسد.